KUKUTYIN MŰHELY GASTRO and catering

Üdv a Kukutyin Műhelyben!

2018. július 28. 20:02 - Andimandi88

     Sziasztok! Magony Andrea vagyok, a Kukutyin Műhely "Gastro and Catering" blogjának háziasszonya. :) Hogy mi is lesz itt? Remélem rengeteg finomság, és rengeteg ötlet, amit Ti is felhasználhattok odahaza a konyhában, és a vendéglátásban.

    A Kukutyin Műhely egy BIO és TMMG (talajmegújító) technológiákat alkalmazó családi gazdálkodás, melynek szülőatyjai a párom Szabó Csaba és a sógorom Szabó Attila. Jelenleg a facebook-on vagyunk elérhetőek, ahova szerencsére egyre gyakrabban kerültek fel gasztro témájú bejegyzések, de rend a lelke mindennek alapon úgy döntöttem egy blogot nyitok, mely a sütős-főzős bejegyzések új helye lesz.

     3 kisgyermek édesanyja vagyok, és a legnagyobb lelki feltöltődést számomra a sütés-főzés jelenti, emellett az otthoni vendéglátásban igyekszem a kreativitásomat olykor-olykor kiélni-ebbe jelentősen megakadályoz, hogy a házunk néha egy robbantás helyszínére emlékeztet, de az talán megesik máshol is ahol gyerekek élnek :) Igyekszem pontos recepteket megadni majd a kajcsikhoz, amelyekhez többnyire, saját termelésű, frissen őrölt, teljes kiőrlésű őrölt lisztjeinket használom.

   Honnan is jön ez a sütés-főzés? Hát persze, hogy a szuper nagymamáimtól és anyukámtól... Mindkét nagymamámnál más-más favorit sütik voltak, anyukámtól pedig leginkább a gyors, hatékony, szorgalmas konyhai munkavégzést lestem el - azt hogy éjszaka vagy hajnalba se késő nekiállni több tepsi süteménynek. Már gimisként kitettem magamért ha barátok jöttek hozzánk, valami különleges mindig került az asztalra, ha nem a kajában akkor a terítésben. ;) Még a szárnyaimat bontogatom, de nagyon vágyom a szárnyalásra.

   Hát kezdjük el! Üdv az asztalnál! Üdv a Kukutyin Műhelyben!

20180619_185622.jpg

 

Szólj hozzá!
Címkék: bio

A bejegyzés trackback címe:

https://kukutyinmuhelygastroandcatering.blog.hu/api/trackback/id/tr9714147615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása